Ny start

Vi har haft några roliga och lite stressade år med sommar shower 2013 och 2014. Det har verkligen varit helt otroligt kul. I och med detta har vi fått en "svärdotter" vi har fått vänner och sammarbetspartners för livet, hästarna har fått en rejäl dos miljöträning. Vi har lärt oss massor, vi har släppt en skiva och så många drömmar har gått i uppfyllelse.

Nu tar vi en paus från stora föreställningar på iallafall 2 år. Då behöver ju lite andra saker hända så Jum Jum och jag ska gå Frihetsdressyr 2:a och 3:an på Horsevision. Atalya och jag ska rida på Arena 2015 för Carina Eriksson-Branderup. Frida Olovsson och jag har haft kurser och kommer fortsätta ha det i vår och i höst. Jag kommer ha träningshästar under den del av året som det inte är is och snö. Vi har ett filmprojekt som vi ska försöka ro iland i sommar.

Förhoppningsvis kommer jag göra lite ego grejer också och det är att skriva musik. Varför jag kallar det ego grejer är för att det tar lite tid, man eller åtministone jag måste ha lite lugn och ro och låta inspirationen komma och sen ha tid att bara sitta vid datorn att spela in det kräver sitt lilla engagemang så vi får se hur det blir. En låt är klar iallafall utan sång visserligen, men det var skönt att få den gjord efter så lång tid av torka och tro att jag inte kunde längre.

Vi kommer inte vara sysslolösa för Farstorp behöver också sin del, gården gör sig ju inte själv precis och en miljöträningsbana ska byggas så fort snön försvinner. Jag glömde!!!! Planen är ju att betäcka våra ston också så 2 eller tre små fölisar kan komma nästa vår om lyckan håller i sig :-)

13 feb 2015