Sorg och glädje

Med stor sorg så har jag sagt hej då till min vackra riddarhäst. Fabio fick lämna jordelivet för några veckor sedan, jag värderar allas liv högt och tar inte lätt på döden så därför var det.... inte ett svårt beslut kanske men ett tungt beslut. För mej är det viktigt att saker och ting får ta tid och att alla är med på att det händer, både hästkamrater och människor. En lite parentes som var intressant var att mannen som kom och skulle ta bort honom berättade att man nu har börjat göra det inför hästkompisarna i hagen och då märkt att kompisarna lugnar ner sig fortare, vet inte om det är så, jag valde att göra det så inte de andra såg. Det har nu gått några veckor, Jum Jum är sorgsen och mycket svår tränad så vi har lagt ner träningen ett tag.

High Score är nu i Tankesmedjans ägo :-) Jag vet fortfarande inte vad jag ska kalla henne, jag är så kär i henne, hon är så himla kul, känslig, vänlig, vacker och snabbtänkt. Vi skrittar nu runt i grimma och hon följer fint lös i skritt och vilka bogförflyttningar hon gör. Alla som håller på med frihetsdressyr kan nog intyga att det kan vara lite svårt ibland, det har det iallafall varit för mej och alla mina hästar utom Mazeda förstås :-P men denna är strået vassare. Hon har fortfarande mycket stress i sig men min förhoppning är att hon ska förhålla sig till världen något mer eftertänksamt och hon är på god väg.

Om några veckor är våren här och där med träningshästar, under april/maj får alla 25% rabatt och just nu finns det 2 platser kvar.

21 mar 2016